Sitefotos.nl      product fotografie                
Voor de mooiste en goedkoopste product foto's !!!

Over ons

We zijn al vanaf 2000 bezig met het maken van foto's voor websites/webshops en al heel snel werd duidelijk dat een mooie foto heel bepalend is om kopers over te halen een product aan te schaffen.

Inmiddels hebben we ons gespecialiseerd in het maken van productfotografie en met name de kleinere artikelen, de detail en macro fotografie, wat voor veel fotografen toch een probleem is. Zelfs artikelen van enkele millimeters kunnen we duidelijk in beeld brengen.

Zeker voor foto's van sieraden kunt u goed bij ons terecht. De sieraden fotografie is echt een specialisme. 
Het is lastig om zowel de diepte, als de glinstering, als de kleur van het sieraad te behouden. Voorbeelden van sieraden foto's vindt u in onze foto galerij.

Zeker nu, met de opkomst van de vele webshops, en de daarbij behorende enorme concurrentie, is het belangrijk dat je je kan onderscheiden.

Een mooie en duidelijke foto nodigt uit om een product te kopen waardoor uw omzet stijgt en de overlevingskansen van uw onderneming groter worden.
Een internetaankoop is vaak een impulsaankoop en juist door de mooie foto besluit de klant gelijk te bestellen.

Ook voor groothandels is een mooie foto een groot pluspunt, zij kunnen dan de foto aan de detaillist meeleveren. Detaillisten besluiten eerder in te kopen als zij de foto er bij ontvangen, het scheelt hun veel tijd en natuurlijk geld.