Sitefotos.nl      product fotografie                
Voor de mooiste en goedkoopste product foto's !!!

Mogelijkheden

De foto's kunnen op diverse manieren aan u worden geleverd, zoals u het graag zou willen. 
Hieronder de verschillende mogelijkheden maar als u toch andere wensen heeft is dit natuurlijk altijd bespreekbaar

De producten kunnen naar ons worden opgestuurd maar u kunt ze ook altijd zelf brengen en/of ophalen in Hilversum.

- Foto op een transparante achtergrond.

U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor een transparante achtergrond. De productfoto is helemaal naar uw wensen bewerkt en wordt geleverd op een transparante achtergrond.

Het is dan mogelijk om de foto zowel voor uw website te gebruiken als voor printwerk of leuke combinaties te maken met verschillende productfoto's bij- en/of over elkaar heen.
De pixels worden naar wens aangepast en u kunt de foto naar keuze in PSD, PNG of JPEG ontvangen (zonder meerkosten).


- Foto op achtergrond met kleur of zelfgekozen achtergrond naar keuze.

De foto van het product kan geplaatst worden op een kleur achtergrond naar keuze, bijvoorbeeld spierwit of zwart maar ook een mooi verloop van bijvoorbeeld grijs naar wit is mogelijk.
Het is ook mogelijk dat u zelf de achtergrond aanlevert. Bij één van de vele foto sites (bijv. www.123RF.com)  zoekt u een mooie achtergrond uit die ik dan ga gebruiken voor de foto's en/of printwerk (flyer). Deze achtergrond foto kan ook weer aangepast worden naar uw wensen.


- Foto met inzet erbij (tegen een kleine meerprijs)

Als u een detail van uw product wat duidelijker wilt laten zien dan is het mogelijk om dit detail apart te laten zien maar je kan het ook, vergroot, in de foto zelf plaatsen zodat de klant in één oogopslag duidelijk ziet hoe het product is.


- Verschillende foto's samenvoegen op één foto.

Als u een product mooi wilt laten zien met bijvoorbeeld de bijbehorende verpakking dan is het mogelijk om dit samen te voegen op één foto. U laat dan het product op verschillende manieren fotograferen en daarna wordt alles op een leuke manier samengevoegd.
Dit kan op elke achtergrond naar keuze worden gemaakt.


- Uw bedrijfsnaam als watermerk door de foto heen.

Het is mogelijk om uw naam door het product heen te laten zetten waardoor het voor een deel kan worden voorkomen dat uw concurrenten uw foto gebruiken voor hun website.
Dit kan als watermerk, dan staat uw naam doorzichtig over het product heen maar het kan ook ingekleurd of met een schaduw
(zie bijvoorbeeld de foto's bij de website van www.NavelSieraden.nl)


- Omslag- of advertentie foto's maken voor je Facebook pagina.

Facebook is inmiddels ook voor bedrijven erg belangrijk geworden en een mooie omslag foto voor je Facebook pagina is door ons te laten maken. Ook als je een advertentie banner wilt laten maken is dat geen probleem.
Deze omslagfoto of advertentie banner laten maken kan je al laten doen vanaf € 35,--.
Zie voor een voorbeeld de Facebookpagina van www.NavelSieraden.nl.


- Foto's alleen laten maken.
Het is natuurlijk ook mogelijk de foto's alleen te laten maken en ze zelf te bewerken, dat is een heel betaalbare oplossing en de prijs zal, afhankelijk van het product en de aantallen, vanaf € 2,95 zijn.

- Foto's alleen laten bewerken. 

Ook dit is een betaalbare oplossing. De prijs zal afhankelijk zijn van uw wensen en de wijze waarop het product is gefotografeerd. De kwaliteit moet goed zijn en de foto scherp. Ook hierbij zal vooraf een prijs worden afgesproken.


- Foto's alleen laten bijwerken / mooier maken.

Als u (vakantie) foto's heeft die u bijvoorbeeld op canvas wilt laten printen of gewoon mooier wilt laten maken of staan er op de foto elementen die u er liever niet op heeft dan kunnen we deze voor u verwijderen en/of mooier maken.
Ook het retoucheren van portretfoto's is geen probleem.